Ihon ikääntyminen on väistämätöntä, eikä sitä voida pysäyttää, mutta sitä voidaan hidastaa mm. laitehoidoilla.

 

WishPro   -kauneuden vallankumous

WishPro -kasvojenhoitolaite käyttää uudenlaista tekniikkkaa, Magnetic Infusion -tekniikkaa (MIT) jonka avulla iho voidaan kiinteyttää todella nopeasti ja kuljettaa syvälle ihoon tehokkaita hoitoseerumeita hoitopäiden ja seerumikapseleiden avulla. Tämä hoito kiihdyttää elastiinin ja kollageenin tuotantoa, vahvistaa lihassyitä, rauhoittaa akneihoa ja tuo iholle tehokkaita ravinteita. Vaikka tuloksia näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen, niin hoitoa suositellaan 6 kerran sarjahoitona pysyvien tuloksien saamiseksi. Hoito on kivuton ja iho näyttää välittömästi hyvältä.                  Nuorekkaampi iho ja terveempi ulkonäkö WishPron avulla!

 

Zoner antiage -hoito

Hoitolaite jossa yhdistyy radiolift, biostimcell ja mesoporaatio (elektroporaatio). Ehkäisee tehokkaasti kasvojen, kaulan ja vartalon alueen ikääntymistä.     Radiolift lisää elastiinin ja kollageenin tuotantoa, kiinteyttää kudosta, madaltaa juonteita ja ryppyjä ja nuorentaa ihoa. Teho perustuu energiaan joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia.                                                                                           Biostimcell aktivoi ääreisverenkiertoa,  parantaa solujen hapenottokykyä, lisää ihon vastustuskykyä ja tehostaa ihoa uudistavia ja korjaavia prosesseja.     Mesoporaation avulla saadaan soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia joiden kautta voidaan parantaa ihon läpäisevyyttä ja mahdollistaa tehoaineiden imeytyminen syvälle kudokseen erityisen magneettisen aallon avulla. Tasoittaa ihon väriä, lisää ihon kosteutta ja mikroverenkiertoa, jäntevöittää ja kohottaa ihoa. Elektroporaatio on Kemian Nobelilla v.2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä. Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona jolloin hoitotulokset paranevat.

 

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille kuten ihon vanhenemisen merkit, rypyt,  juonteet ja ihon veltostuminen, arvet ja hyperpigmentaatio, ihon epätasainen väri.   Mikroneulaus sopii myös selluliitin käsittelyyn,  raskausarville, muille arville ja myös hiustenlähtöön.           Mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot. Neulat tekevät ihoon pieniä mikroreikiä, jotka stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja auttavat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin ja vaikuttavat näin merkittävästi ihon kuntoon. Ihon pinnalla olevat juonteet ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

 

Ultraääni

Mekaaninen akustinen värähtely jonka taajuus on suurempi kuin ihmisen kuulokyvyn ylärajaa vastaava taajuus. Ultraääni löydettiin jo 1794 kun tutkija Spallazani tarkkaili lepakoiden yöllisiä lentoja ja havaitsi että lepakot suunnistavat vaivatta myös pimeässä lähettämällä ääniä joita ihmiskorva ei kuule.

Ultraäänen käytöstä ei aiheudu säteilyriskiä, hoitomenetelmä perustuu kudosten lämpenemiseen. Ultraääni on hellävarainen ja tehokas ihon kuorintahoito.

 

Mikrohionta

Timanttihiontalaitteen toiminta perustuu alipaineen aikaansaamaan imuun, joka yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan.   Tehokas ja hellä kuorinta, puhdistaa, kirkastaa ja silottaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on nopea ja kivuton hoito, ei vaadi toipumisaikaa.   Auttaa ihon epäpuhtauksiin ja tukkeumiin, ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat ja hoitoaineiden imeytyminen ihoon tehostuu. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkkaampi, puhtaampi ja pehmeämpi.

 

Korvakynttilähoito

Luonnonmukainen hoitomuoto joka periytyy Pohjois-Amerikan intiaaneilta. Hoidon toi Suomeen 1920- luvulla Muhoksella asunut nainen joka oli asunut Hopi-intiaanien keskuudessa ja oppinut hoidon heiltä. Korvakynttilähoidon vaikuttavat tekijät ovat kynttilän palamisen aiheuttama lievä imu korvassa ja liekin aikaansaama värähtely korvakäytävässä, nämä yhdessä hierovat hellästi tärykalvoa. Tämä fysikaalinen ilmiö tuulettaa välikorvaa ja korvatorvea, joka on nielun kautta yhteydessä poskionteloihin. Lämmöntunne korvassa aktivoi myös pään ja kaulan aineenvaihduntaa, poistaa epäpuhtauksia, vahvistaa imunestekiertoa, lämmittää ja rentouttaa. Korvakynttilä on valmistettu hunajauutteesta ja orgaanisesta vahasta johon on imeytetty hoitavia yrttejä.

 

Intialainen päähieronta

Vuosituhansia vanha hierontaperinne joka on opittu perheen sisällä ja vanhemmat ovat opettaneet taidon lapsille. Sen on kehittänyt intialaissyntyinen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narenda Mehta. Mehtan oppilas irlantilainen Dee Ahern toi taidon Suomeen 1990 -luvun lopulla. Intialainen päähieronta tehdään istuen ja vaatteiden päältä. Hoidon aikana hierotaan niska - hartiaseutu ja pään alue monipuolisesti. Hoidossa vuorotellaan tehokkaita ja nopetempoisia liikkeitä sekä rauhoittavia ja pehmeitä otteita. Hoidon vaikutuksena koko elimistö rentoutuu.

 

Imukuppihieronta / Kuivakuppaus

Imukupeilla tehtävä hieronta on tehokas hoitomuoto. Jo 15 minuutin hoito vastaa n. tunnin perinteistä hierontaa. Iho öljytään ja kupin sisälle aiheutetaan puristamalla aipaine ja lämpöefekti. Kupit asetetaan hoidettavalle ihoalueelle ja kuppia liu'utetaan iholla. Kuppi hieroo lihaksia syvältä, minne ei käsihieronalla pääse. Hoidon jälkeen olo on rento ja raukea ja iholle voi jäädä punoittavia jälkiä jotka häviävät päivässä. Kuona-aineiden poisto elimistöstä nopeutuu ja siksi vettä tuleekin juoda paljon.

 

Laserhoito

Hoidoissa käytetään matalatehoisia lasereita jotka eivät lämmitä ihoa. Hoito perustuu laservalon soluissa käynnistämiin fotokemiallisiin reaktioihin.        Ihminen koostuu n. 50 biljoonasta solusta. Solujen monimutkaisten toimintojen ylläpitämiseksi solujen on oltava terveitä. Kun solu on vaurioitunut voimme sairastua tai tuntea kipua. Laser vaikuttaa normalisoivasti vaurioituneisiin soluihin ja aikaansaa biostimuloivan vaikutuksen. Haavanhoidossa lasersäteily nopeuttaa mm. epiteelikudoksen ja kollageenin muodostumista, vähentää turvotusta lisää verenkiertoa ja voi muodostaa uusia hiusverisuonia.                Laserhoito on turvallinen hoitomuoto jolla ei ole sivuvaikutuksia.      Matalateholaser tuottaa valoa pitkillä vaarattomilla aaltopituuksilla, eikä se aiheuta kudosvaurioita eikä sairauksia tai pahenna niitä. Laserhoito itsessään on kivutonta ja rentouttavaa vaikka kipu voi joskus tilapäisesti lisääntyä hoidon jälkeen. Tämä johtuu siitä että hoito on käynnistänyt soluissa paranemisprosesseja. Apua voi saada jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja vaikka kipu lakkaakin ja laserhoito lyhentää paranemisaikaa, on kudokselle annettava aikaa paranemiseen ja toipumiseen. Liika rasitus liian pian voi pahentaa vammaa. Laserhoito on kumulatiivista, eli edellisen hoidon vaikutus tehostuu aina seuraavalla hoitokerralla. Joskus hoidon teho tulee esiin viiveellä.